OPROEP Verkiezingen 2018

Posted by Beheerder |18 jul 17 |

OPROEP Verkiezingen 2018

Op 21 maart 2018 vinden alweer de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De vpb wil zich hierbij hard maken voor een sociaal, groen en actief Baarle. De vpb vertegenwoordigt graag die inwoners die staan voor een progressieve denkwijze en oprechte maatschappelijke betrokkenheid. De vpb is een democratische partij die open staat voor vernieuwing en verbinding. Daarom willen we zo veel mogelijke inwoners van Baarle betrekken bij de vpb en de aankomende gemeenteraadsverkiezing.

In de aanloop naar de verkiezingen is er nog veel te doen. Zo stellen we nog de kieslijst en het verkiezingsprogramma vast, moeten wij onze communicatie naar de inwoners vormgeven en zijn er allerlei hand- en spandiensten te verrichten. Dit kunnen we alleen realiseren door de inzet van vele vrijwilligers. Wilt u een bijdrage leveren aan onze verkiezingscampagne, of wilt u zich verkiesbaar stellen voor de vpb? Laat het ons weten via de mail: info@vp-baarle.nl

Na de zomervakantie gaan we beginnen. Als u geïnteresseerd bent om vanuit een progressieve denkwijze en oprechte maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage te leveren aan de lokale politiek, bent u van harte welkom op onze bijeenkomst op donderdagavond 31 augustus om 20.00 uur in het Cultureel Centrum Baarle.

Vind jij het ook belangrijk dat Baarle in de toekomst nog steeds een goede plek is om te wonen en je kinderen te laten opgroeien? Doe dan mee met de VPB, want samen zijn we sterk!