VPB stelt top kandidatenlijst vast

Posted by Beheerder |21 dec 17 |

VPB stelt top kandidatenlijst vast

De Vooruitstrevende Partij Baarle (VPB) heeft tijdens haar ledenvergadering de eerste negen kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door wethouder Jan Vermeer, ondersteund door een gemêleerde ploeg ervaren en nieuwe politieke talenten die zich sterk maken voor een sociaal, groen en actief Baarle. 

Op koers voor de verkiezingen
Tijdens de ledenvergadering op vrijdag 15 december, hebben de leden unaniem ingestemd met de kandidaten voor de eerste negen posities die het bestuur heeft voorgesteld voor de kieslijst. De VPB ligt hiermee op koers in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. De voorbereidingen voor de verkiezingscampagne zijn in volle gang. 

Combinatie van ervaring en nieuw elan
De eerste plaats op de kieslijst wordt ingenomen door huidig wethouder Jan Vermeer, gevolgd door een sterke mix van politieke ervaring, verjonging en nieuw elan. Naast bekende namen als Ad Severijns, Jan Boot en Peter Lemans, hebben zich nieuwe mensen aangesloten bij de VPB, waaronder Janneke van de Laak, Jako Papac, Judith Martens, Dennis van den Broek en Driek Cornelissen. De top van de lijst ziet er als volgt uit:

  1. Jan Vermeer
  2. Janneke van de Laak
  3. Ad Severijns
  4. Jan Boot
  5. Jako Papac
  6. Judith Martens
  7. Dennis van den Broek
  8. Peter Lemans
  9. Driek Cornelissen

 

Voor een sociaal, groen en actief Baarle
Al 40 jaar staat de VPB voor vernieuwing, duurzame ontwikkeling en verder durven denken dan het eigenbelang. Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 zet de VPB in op een gemeente waar voor iedereen plaats is en de leefbaarheid voorop staat. Een gemeente waar je je veilig voelt en waar je goed kunt wonen, werken en recreëren. Een woonplaats waar de zorg prima op orde is voor inwoners die dat nodig hebben. Daarbij streeft de VPB een duurzame en evenwichtige inrichting van het buitengebied na, waarvoor een transitie van de agrarische sector noodzakelijk is.