Lijst 4 Kandidaat 3
Dimitri van StalleEven voorstellen:
Mijn naam is Dimitri van Stalle, geboren in 1972 in het mooie Baarle Nassau. Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen. Momenteel ben ik werkzaam als administratief medewerker bij een bandenimporteur te Moerdijk.


Hobby's:
Een van mijn grootste hobby's is de golfsport, regelmatig kun je me dan ook op een baantje vinden. Verder mag ik graag eens een boek lezen, ben sinds kort gaan fitnessen en mag graag wat tijd achter de computer doorbrengen.

Verenigingsleven:
In de '90-er jaren ben ik lid geweest van de Grenszuukers als raadslid.
Ik ben daarna 8 jaar actief bezig geweest voor badmintonvereniging BC NIVO uit Breda. Ten eerste als maker van het clubblad, en een jaar later ben ik secretaris geworden van deze vereniging. In 2005 ben ik hiermee gestopt en ben lid geworden van de Vooruistrevende Partij Baarle waar ik nu secretaris van ben.Waarom heb ik voor de VPB gekozen?
Hetgeen waar de Vooruitstrevende Partij Baarle voor staat, daarom heb ik hier voor gekozen.
Een partij die gewoon met beide benen op de grond blijft staan. Een partij die de belangen van alle bevolkingsgroepen zo goed mogelijk tracht uit te voeren, daarop is ook het programma gebaseerd.


Zelf heb ik veel geluk gehad met het kopen van een huis in Baarle Nassau. Inschrijven bij de gemeente voor een stuk grond is bijna niet te doen, wachttijden van 8 tot 10 jaar zijn geen uitzondering. En voor een huurhuis is het helemaal vechten in ons dorp.
Daarom is het voor jongeren die zelf een eigen huisje willen erg moeilijk. Gelukkig is het beleid qua bouwen versoepeld en is er weer woningbouw op wat grotere schaal mogelijk.
Wel moeten we waken dat het niet alleen vrije sector woningen worden of onbetaalbare woningen. Simpelweg, betaalbare woningen voor jongeren en ouderen. Dit is een van de punten waar ik voor sta.


Nu kan ik bij elk standpunt wat we hebben een mening ventileren maar dat doe ik niet. Liever verwijs ik u naar onze website: www.vp-baarle.nl
Hier vindt u alle actuele informatie.
Mocht u nog vragen hebben dan is er een e-mail adres voor u: info@vp-baarle.nl.

We zijn er per slot van rekening voor U.